Személygépjármű katalizátor hulladék felvásárlása

Belsőégésű Otto és Diesel motorok kipufogógázainak utókezelője. Hatékony védelmezője a környezetnek, az egyre szigorodó előírások miatt jó pár éve kötelező tartozéka a járműveknek. A katalizátorban lévő hatóanyagok szűrik a kipufogógázban lévő szén-monoxidokat, szén-hidrogéneket és nitrogén-oxidokat, így a környezetbe már csak a környezetre és egészségre ártalmatlan gázok kerülnek ki.

Egy gépkocsi katalizátor normál üzemmód melletti élettartalma 80-100 ezer km, vagy 3-4 év. A magasabb üzemanyag fogyasztás vagy a megnövekedett káros anyag kibocsájtás sokszor a zöldkártya felülvizsgálat során derül ki. Ez utalhat a katalizátor nem megfelelő működésére, ami a későbbiekben súlyos motorikus problémákat okozhat. Már kisebb karambol vagy egyéb mechanikus hatásra is sérülhet a katalizátor.

Cégünk átveszi a használt-sérült katalizátorokat. Az árak a hatóanyag-tartalom alapján lettek megállapítva. Az így átvett katalizátorok Európa legkorszerűbb hasznosítójában kerülnek hasznosításra.

Szakszervizek és műhelyek számára cégünk folyamatos átvétellel biztosítja, hogy ezen hulladékok tárolása ne okozzon gondot.

A fenti menüpontban tájékozódhat aktuális darabárainkról! Az árak csak teljes kerámia tartalom esetén értendőek amennyiben a kerámiatartalom hiányos, az ár a hiány mértékében csökken.

Információ:
Végh Gergő
vegh.gergo@femker.hu
Kérjük, hogy telefonon érdeklődjön a telephelyvezetőknél!