A Fémker-csoport, mint a környezetvédelem iránt kiemelten elkötelezett vállalkozás alapításától kezdődően figyelmet fordít a megvásárolt, ill. értékesített újrafelhasználható hulladék szakszerű és biztonságos szállítására.

Az elmúlt 21 év során tapasztaltuk, hogy a környezetterhelés egyre intenzívebb volta a szállításban a magasfokú precizitást és körültekintést napi szinten igényli.

Korszerű és speciálisan a feladatra megalkotott járművekkel vagyunk jelen a piacon, hiszen a cél nem más, mint a szállítások hatékonyságának és intenzitásának optimalizálása.

Különböző űrmértékű és típusú tárolóedényekkel minden partnerünknél a termelés volumenéhez és üteméhez legjobban illeszkedő szolgáltatást nyújtjuk, felölelve a keletkező hulladékok nagy spektrumú kezelésének lehetőségét.

Szolgáltatásaink között a szállítások szervezésében a rugalmasság, a gyors, pontos munkavégzés kerül előtérbe. Gépjárműveink felszereltsége és a különböző technológiák (láncos konténeremelővel, multiliftes rendszerű, pótkocsis, önrakodós tehergépkocsik, ill. nyerges szerelvények kipper-pótkocsikkal) lefedik a keletkező mennyiségeket 0,5m3-től egészen 32 m3-ig.

Kérjük, hogy amennyiben újrafelhasználható hulladék szállításával, ill. továbbításával állhatunk rendelkezésére, úgy keressen minket a weblapon található elérhetőségeinken.